Hajdi ima zate 10% popust!

HAJDI10 Aktivirano! Aktiviraj kodo popusta
SAMO ŠE: d h m s
Tvoja košarica
Cunja.si - Ocene izdelkov in mnenja strank

Ocene izdelkov in mnenja strank


MNENJA STRANK IN OCENE IZDELKOV

Ocene izdelkov na spletni strani označene z zvezdicami, katere so prikazane na strani izdelka, pod imenom izdelka, lahko na spletni strani odda vsak obiskovalec spletne strani in ne zagotavljamo da so ocene podali samo potrošniki oziroma preverjene stranke.

Mnenja strank, ki so prikazana na strani izdelka, pod izdelkom, so mnjenja preverjenih strank. Vsaka stranka, ki kupi izdelek, po nakupu prejme email sporočilo z naslovom: ''Vaše mnenje in ocena o artiklu''. V mailu so prikazani izdelki, katere je stranka naročila. Ko klikne na izdelke jo povezava vodi na našo spletno stran, kjer se jih prikažejo izdelki iz naročila. Za vsak izdelek lahko stranka odda oceno, katera je prikazana z zvezdicami in ko odda oceno se ji odpre polje, kjer lahko tudi napiše komentar o izdelku. Stranka lahko odda mnenje za enega ali pa za več izdelkov, vendar samo za tiste, katere je dejansko naročila. Ko stranka odda mnenje za izdelek je nagrajena z kuponom za 15% popusta, katerega lahko koristi ob naslednjem nakupu. Tako da, mnenja strank so mnenja od preverjenih strank, katere so dejansko kupile izdelek. 

Ko je mnenje oddano še ni objavljeno na spletni strani, saj ga prvo mi pregledamo, če je ustrezno za objavo. Neustrezna mnenja ne bodo objavljena. Zavrnjena bodo vsa tista mnenja z neprimerno vsebino (sovražni govor, rasizem, žaljenje, kletvice itd.).

Mnenja strank se lahko oddajo 60 dni od oddaje naročila, po pretečenem 60 dnevnem roku, oddaja mnenja ni več mogoča. V kolikor po pretečenem roku kliknete na povezavo, vam javi da mnenja ni mogoče oddati, ker je potekel 60 dnevni rok za oddajo mnenja. 

Izdelek lahko ima navedena mnenja in ocene, v kolikor ga je kdo že ocenil. Lahko da pri izdelku ni še nobene ocene in nobenega mnenja, to pomeni da izdelka še ni kdo ocenil ali podal mnenja. 

 

Prijavi se na modne e-novičke

Prijavi se na najbolj modne e-novičke in spremljaj našo ponudbo ter bodi prva obveščena o ugodnostih, ki jih pripravljamo zate!