Tvoja košarica
Cunja.si - Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja


O izdelku

V primeru, da velikosti pri izdelku niso običajne je pod opisom izdelka to zapisano, kjer vas opozorimo na izbor večje ali manjše številke. UNI številka je primerna za XS, S in M velikost.

Pod opisom izdelka je navedena sestava izdelka.

Cene izdelkov najdete na spletni strani pod artiklom.

Naročilo

Izdelek na naši spletni strani naročite tako, da izbrani izdelek oddate v košarico in kliknete gumb zaključi nakup. Na strani zaključi nakup vas bomo po korakih vodili skozi celotno naročilo in tvoje naročilo bo zaključeno.

Ko boste zaključili nakup, se vam bo na naši strani izpisalo "Nakup zaključen", na elektronski naslov pa boste prejeli potrditev naročila.

Nakup lahko opravite tudi, če niste registrirani na naši spletni strani.

V kolikor bo artikel ponovno na zalogi, lahko pri artiklu oddate povpraševanje in ko bo prišel na zalogo boste obveščeni.

Na dodatna vprašanja se lahko obrnete na podpora@cunja.si .

Kode za popust so vedno objavljene na naši spletni strani. Spremljajte nas na našem instagram profilu: www.instagram.com/cunja.si/

Zato, da vas lahko obdarujemo za vaš rojstni dan.

Lahko prekličete svoje naročilo v kolikor še ni bilo odposlano.Obrnite se na naš email: podpora@cunja.si

Naslov je lahko drugačen. Pri naročilu izberite drug naslov za dostavo na katerega želite, da vam dostavimo paket. Imate tudi opcijo dostave naročila v paketomat.

Plačilo

Pri nas je možno plačilo s kartico, po povzetju ali plačilo preko TRR. Če želite plačilo preko TRR pod komentar zapišite "plačilo preko TRR". Ko bo plačilo opravljeno, vam odpošljemo paket.

Račun za vaš izdelek prejmete na vaš elektronski naslov, ko oddate naročilo.

Pošiljanje in dostava

Kadar pri plačilu naročila izberete plačevanje s kreditno kartico je znesek pošiljanja 2.95€, v primeru, da izberete način plačila po povzetju je znesek poštnine 3.90€. Pri naročilih nad 100,00€ je poštnina brezplačna.

Paket bo dostavljen z GLS dostavno službo.

Dostava traja 1 - 3 delovne dni. V primeru, da želite prednostno pošiljanje, to uredite na spletni strani pri naročilu.

Vračilo in povrnitev stroškov

Številko naročila najdete v emailu, ki ste ga prejeli ko ste oddali naročilo.

Rok za oddajo obrazca na spletni strani je 14 dni od prevzema paketa.

Izdelek lahko vrnete ali brezplačno zamenjate. Na spletni strani izpolnete obrazec za vračilo/menjavo, mi vam vrnemo denar oz. pošljemo nov izdelek. Link za vračila in menjave najdete tukaj: www.cunja.si/vracila-in-menjave. Izpolnite obrazec in sledite navodilom. Številko naročila najdete v emailu, katerega ste od nas prejeli, ko ste oddali naročilo.

Menjava je brezplačna, pri vračilu morate sami poslati paket nazaj na naš naslov na svoje stroške.

Če ste pri naročilu imeli način plačila po povzetju, vam bomo denar vrnili na TRR katerega boste vnesli v spletni obrazec.  Če ste pri naročilu imeli način plačila s kreditno kartico, boste v spletnem obrazcu izbrali ali vam vrnemo denar nazaj na kreditno kartico s katero ste plačali naročilo ali vam ga nakažemo na TRR katerega boste vnesli v spletni obrazec.

Običajno so vračila urejena še isti dan, ko paketi prispejo do nas, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema vašega paketa.

Kontaktirajte nas na email: podpora@cunja.si.

Prijavi se na modne e-novičke

Prijavi se na najbolj modne e-novičke in spremljaj našo ponudbo ter bodi prva obveščena o ugodnostih, ki jih pripravljamo zate!